Ontvang PipingRock producten van
overal met internationale verzending!

Alle bestellingen worden verzonden vanuit onze faciliteiten in de Verenigde Staten

Bij PipingRock is het onze missie om een positieve invloed te hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Om deze missie te verwezenlijken, breiden wij ons bereik voortdurend uit en bereiken wij elke dag nieuwe klanten uit alle delen van de wereld. Wij verzenden nu naar meer dan 160 landen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw producten snel en veilig bij u aankomen.

Beschikbare verzendmethoden toegelicht

Delivered Duty UnPaid (DDU) Services
U bent verantwoordelijk voor het betalen van alle rechten en belastingen tijdens de levering.
 
DHL Express:
DHL Express bevat volledige traceerinformatie en is over het algemeen de snelste verzendservice die beschikbaar is. DHL Express levert uw bestelling van begin tot eind.
 
Airmail:
Met Airmail ontvangt u tracking informatie totdat uw bestelling aankomt in uw land van bestemming. Laatste mijl levering zal worden gedaan door uw lokale postdienst met beperkte tracking.
 
Yamato Transport:
Yamato is onze transporteur exclusief voor klanten in Japan. Volledige tracking-informatie voor uw bestelling zal beschikbaar zijn tot de uiteindelijke levering.
 
CJ Korea Express:
CJ Korea Express is onze transporteur exclusief voor klanten in de Republiek van Korea. Volledige tracking-informatie voor uw bestelling zal beschikbaar zijn tot de uiteindelijke levering. U wordt gevraagd uw persoonlijke douanecode op te geven tijdens het afrekenen.
Delivered Duty Paid (DDP) Services
Alle heffingen en belastingen worden vooraf betaald tijdens het afrekenen. (Aanbevolen)
 
Local Post Express:
Local Post Express bevat volledige tracking informatie voor uw bestelling. De levering op de laatste mijl wordt verzorgd door een lokale particuliere vervoerder in het land/region van uw bestemming.
 
Landmark Global:Landmark Global bevat volledige trackinginformatie voor uw bestelling. Laatste-kilometer levering zal worden gedaan door ofwel uw lokale postdienst of een particuliere vervoerder in uw land/regio van bestemming.
 
Asendia:
Asendia inkluderer full sporingsinformasjon for bestillingen din. Dette er generelt den raskeste DDP-frakttjenesten som er tilgjengelig. Denne tjenesten drives av DPD-nettverket for endelig levering.

Aanvullende verzendinformatie

Onze internationale verzendtarieven worden bepaald door de locatie en het gewicht van een pakket. Om uw verzendkosten te bepalen, vult u gewoon uw winkelwagen en gaat u naar de checkout. U kunt de geschatte verzendkosten en het totaalbedrag van uw bestelling op elk gewenst moment bekijken voordat u afrekent.

Wij produceren en verzenden onze producten rechtstreeks vanuit onze fabriek in New York, waar ze worden gedistribueerd naar klanten over de hele wereld. Wij hosten verschillende vervoerders voor internationale verzendingen, zodat u bij het afrekenen de vervoerder van uw voorkeur kunt kiezen.

Bestellingen van buiten de Verenigde Staten kunnen invoerrechten en belastingen omvatten die door de plaatselijke douane in elke regio worden bepaald. Deze kosten kunnen variëren naargelang de artikelen in uw bestelling.

Sommige vervoerders bieden de mogelijkheid om deze kosten tijdens het afrekenen vooraf te betalen, waardoor een snellere levering zonder extra stappen mogelijk is. Deze artikelen kunnen ook later worden betaald bij aankomst bij de douane.

In overeenstemming met de internationale scheepvaartwetten vermelden onze verzendetiketten de volledige waarde van uw bestelling en de verzendkosten. Elke bestelling bevat een gespecificeerde paklijst met een beschrijving van het product en de hoeveelheid.

Uw veiligheid en beveiliging zijn belangrijk voor ons. Wij verzoeken u alle contactinformatie (verzendadres, telefoonnummer en e-mail) zorgvuldig door te nemen voordat u een bestelling plaatst.

Internationale verzenddiensten hebben nauwkeurige informatie nodig om contact met u op te nemen in geval van vereiste actie voor douane-inklaring of een vertraagde levering van uw bestelling.

Als gevolg van het internationale verzendbeleid, zijn er bepaalde productbeperkingen in verschillende regio's. Deze beperkingen verschillen per locatie en kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Voor uw gemak hebben wij een bijgewerkte lijst van beperkingen per land opgesteld, die u via de onderstaande link kunt raadplegen.

Wij raden u ook aan contact op te nemen met uw plaatselijke douane om te informeren naar hun verzendingsbeleid en beperkingen.

Zoek verzendbeperkingen per land

Let op: Op dit moment kunnen we niet verzenden naar Mexico Brazilië Rusland Wit-Rusland Oekraïne Peru

Elke plaatselijke douane heeft zijn eigen regels voor internationale verzending. Er zijn veel landspecifieke wetten, voorschriften en beperkingen die van invloed kunnen zijn op de aflevering van uw zending. Wij raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw plaatselijke douane om meer te weten te komen over haar specifieke beleid.

Alle internationale bestellingen kunnen binnen 60 dagen na de besteldatum worden geretourneerd. U kunt alleen ongeopende en verzegelde artikelen retourneren. Wanneer wij de geretourneerde artikelen in ons magazijn ontvangen, storten wij het totaalbedrag van de bestelling, minus de verzendkosten en kortingen, terug op uw rekening.

Als de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling hoger zijn dan de terugbetaling, krijgen onze vervoerders de opdracht de bestelling in te houden. Als een product door de douane in beslag wordt genomen, kunnen wij ook geen geld teruggeven voor uw bestelling.

Het volgen van de bestelling is afhankelijk van de vervoerder die u bij het afrekenen kiest. Hieronder vindt u wat meer informatie over onze vervoerders en wat u van elk van hen kunt verwachten.

Let op: Wij zijn niet aansprakelijk voor pakketten die door de douane worden vastgehouden. Het beste is om vertrouwd te raken met uw plaatselijke douane en haar beleid voordat u internationaal verzendt voor een veilige en effectieve levering!

Ons internationaal verzendingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd. Bezoek onze internationale verzending pagina om de meest actuele tarieven en specifieke voorwaarden te bekijken. Als u na deze wijzigingen blijft winkelen, betekent dit dat u onze voorwaarden aanvaardt.

 

Neem op elk moment contact met ons op!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op customerservice@pipingrock.com als u vragen of opmerkingen hebt over uw zending of ons internationaal verzendingsbeleid. Onze klantendienst staat u graag te woord en zal zo snel en efficiënt mogelijk op al uw vragen antwoorden. Wij zijn trots om u op elke mogelijke manier te steunen en streven er altijd naar om uw winkelervaring met PipingRock te verbeteren.

Neem contact met ons op