Ons retourbeleid

Nationaal retourbeleid

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent. Als u niet volledig tevreden bent, kunnen onze nationale klanten het ongebruikte deel retourneren (binnen een jaar na de datum van aankoop) met een korte verklaring, waarna wij onmiddellijk overgaan tot restitutie.

Zodra de retourzending is ontvangen, krijgt u een tegoed of terugbetaling.

U kunt een artikel terugsturen naar:

Piping Rock Health Products, LLC

2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

We zijn niet verantwoordelijk voor de kosten voor verzending en afhandeling van geretourneerde artikelen. We raden u aan UPS of verzekerde post te gebruiken, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor artikelen die niet aankomen bij ons magazijn.

Als u vragen hebt over ons landelijke retourbeleid of over een bepaalde retourzending, kunt u ons een e-mail sturen via  customerservice@pipingrock.com, of bellen met onze klantenservice via 1-800-544-1925.


 

Internationaal retourbeleid

Alle internationale bestellingen kunnen binnen 60 dagen na aankoop worden geretourneerd. U mag alleen een ongeopend artikel retourneren. Het is belangrijk om te onthouden dat, in het geval uw bestelling aan ons wordt geretourneerd volgens het beleid van verbannen of beperkte producten, een onjuist verzendadres, een weigering om douanekosten te betalen of acceptatie van de bestelling, of als er niemand is om uw bestelling in ontvangst te nemen, we u zullen restitueren via uw creditcard/PayPal-account. U ontvangt het totaalbedrag van de bestelling minus de verzendkosten, en alle kortingen. U bent verantwoordelijk voor eventuele andere externe kosten, zoals magazijnkosten of kosten voor retourzending.
 
Indien de kosten voor retournering van de bestelling hoger zijn dan het totaalbedrag voor restitutie, geven wij de vervoerder de opdracht om uw bestelling te annuleren en ontvangt u geen tegoed. Als een product in beslag wordt genomen door de douane, ontvangt u geen tegoed voor dat product.
 
Zodra uw retourzending is ontvangen, wordt het tegoed of de restitutie bijgeschreven op uw creditcard of PayPal-account.
 
U kunt een artikel terugsturen naar:

Piping Rock Health Products, LLC

2120 Smithtown Ave
Ronkonkoma, NY 11779

Als u vragen hebt over ons internationale retourbeleid of over een specifieke retourzending, stuur ons dan een e-mail via customerservice@pipingrock.com.

 


Wijziging in ons retourbeleid

We behouden ons het recht voor, volledig naar eigen goeddunken, om ons retourbeleid te allen tijde te wijzigen door de gewijzigde voorwaarden van ons retourbeleid te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd in dit beleid. Uw doorlopend gebruik van de services na plaatsing van wijzigingen aan dit beleid of andere voorwaarden, betekent dat u de wijzigingen accepteert.